NIEUWE ZOMERCOLLECTIE - Ontdek nu

05 Bodhi 238 bewerkt kopiëren
  • Home
  • Stoffen

Alle producten

Wij werken uitsluitend met Bluesign gecertificeerde stoffenleveranciers uit Italië en Spanje om de kennis en vaardigheden te benutten die gedurende vele jaren in deze regio's zijn opgebouwd.

05 Bodhi 397 bewerkt

M.I.T.I. - Manifattura Italiana Tessuti Indemagliabili S.p.A

M.I.T.I. werd in 1931 opgericht door de familie Polli, die sindsdien aan het roer staat. M.I.T.I. blijft zich onderscheiden op de markt en wordt vooral gewaardeerd om hun nauwgezette aandacht voor het garanderen van de hoogst presterende producten en servicekwaliteit. M.I.T.I. staat bekend om zijn elastische stoffen, die onder andere te vinden zijn in producten als trui korte mouw, tussenseizoenvest en korte broek.


  • Bluesign certified
  • Oeko-tex cerfified
05 Bodhi 575 bewerkt

Taiana

Taiana, gevestigd in Como, Italië, maakt sinds de oprichting in 1933 geweven stoffen met hoge prestaties. Met een reputatie voor hoge kwaliteit en cutting-edge stof, heeft Taiana hun Kinetech™ assortiment ontwikkeld om de best mogelijke prestaties in sportkleding op het hoogste niveau te creëren. Taina stoffen zijn terug te vinden in onze koersbroeken .


  • Iso 14001
  • Oeko-tex certified
05 Bodhi 482 bewerkt

Plastotex

Opgricht in 1984 te Verona Is Platotex gespecialiseerd in de technische sportsector, dankzij de creatie en eigen productie van Tek Series® en Airtek® membranen (microporeus en hydrofiel), die hoog technologische en performante producten aanbieden. Platotex stoffen kan je treugvinden in onze windbreaker en winterjassen.

05 Bodhi 645 bewerkt

Sportwear Argentona

SPW Fabrics werd in 1997 opgericht te Barcelona.Ze zijn gespecialiseerd in de productie van ronde synthetische stoffen op basis van polyester, polyamide, elasthaan en cathionische vezels.SPW stoffen kan je terugvinden in onze windbreaker.


  • Oeko-Tex 100 Class I.

Of je nu "chef-kledij" van een club met 500 leden bent of met 5 vrienden fietst:

Bodhi helpt je op weg — van start tot finish.

Contacteer ons
Winkelwagen
Loading...