BESTELLEN

Bestellen kan vanaf 5 stuks per artikel.

Nabestellen kan vanaf 3 stuks per artikel.

Na de definitieve goedkeuring van het design en de bevestiging van de maten, dien je rekening te houden met een leveringstermijn van 6 weken.

We sturen je steeds een digitale proefdruk. Een proefdruk op stof kan uiteraard ook. Hou er wel rekening mee dat dit het productieproces zal vertragen, aangezien de effectieve productie pas start na een definitieve bevestiging.

Zeker! Stuur een mailtje naar sales@bodhicycling.be of vul het contactformulier in

Van zodra de bestelling geplaatst wordt ontvangt u een voorschotfactuur van 50%.De rest van de factuur dient bij levering betaald te worden.

Design en productie

Je mag zoveel kleuren gebruiken als je zelf wenst. Onze print unit in België print elke bestelling digitaal en kan alle kleuren aan. Bovendien wordt de prijs niet per kleur bepaald.Lever ons de kleuren met Pantone referenties aan of gebruik de kleurenwaaier die we je kunnen toesturen.

Stuur je logo’s en afbeeldingen door in Vector format (.pdf of .eps), dit zorgt voor het scherpste printresultaat.

De eerste stappen van het proces waaronder design en onderzoek en ontwikkeling gebeuren allemaal in onze hoofdzetel te Antwerpen. Vervolgens gebeurt de confectie en afwerking in onze tweede vestiging in Tunesië. Daardoor hebben we 100% controle over kwaliteit en levertermijn.

Een volledig design op maat heb je vanaf 150 euro. Ons creatief team neemt telefonisch contact met je op om zo goed mogelijk op je wensen in te spelen. Binnen de 4 werkdagen leveren we 3 unieke voorstellen aan. Je krijgt van ons ook nog twee keer de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen.

We hebben onze producten met veel passie en onderzoek ontwikkeld en zijn er dan ook erg trots op, daarom zetten we ons logo graag op je tenue. Uiteraard zorgen we ervoor dat het Bodhi logo matcht met jullie kleuren en design.

Maten en samples

Voordat je bestelt, wil je natuurlijk zelf de kwaliteit van onze producten ondervinden / ervaren. Dat kan! Op aanvraag sturen we je graag een starterskit.

We sturen een set pasmodellen op zodat iedereen van het team kan passen en de juiste maat kan kiezen.

Klantenservice

Uiteraard! Neem contact met ons op zodat we de exacte verzendkosten kunnen berekenen.

Een valpartij kan je kit beschadigen. Bestel een nieuwe en je krijgt 50% korting. Let wel, ook hier geldt een minimumbestelling van 3 stuks per product.

Je kan eenvoudig een andere maat van hetzelfde design bestellen. Om je inspanningen te belonen, geven we je een korting van 50%. Let wel, ook hier geldt een minimumbestelling van 3 stuks per product.

Je kan telefonisch contact opnemen via +32 496 18 17 37 of mailen naar sales@bodhicycling.be