Bodhi 532

Elke fietser kent de waarde van een goede fietsbroek. Of het nu tijdens urenlange trainingstochten, intensieve koerskilometers of rustige ritjes op zondagochtend is, dankzij deze bib-short kan je lang in het zadel blijven om met souplesse en elegantie door elk landschap te rijden.


Bodhi 532 Zeem

IMG 0238

GREEMLINE

Alessandro ontwikkelde samen met Bodhi het zeem voor de Bodhi 532 bib shorts. Deze Italiaan uit Treviso is de verpersoonlijking van passie voor een product.


Bodhi cycling collection bibshort

#1 KOERSBROEK

Elke fietser kent de waarde van een goede fietsbroek. Of het nu tijdens urenlange trainingstochten, intensieve koerskilometers of rustige ritjes op zondagochtend is, dankzij deze bib-short kan je lang in het zadel blijven om met souplesse en elegantie door elk landschap te rijden. Zonder omwegen: als je vaak fietst, wil je absoluut een aantal van deze shorts in je kast.

VIEW PRICING

Bodhi cycling chamois alessandro greemline

ALESSANDRO

In het verleden maakte hij oa al meesterwerken voor Castelli(kiss zeem), Craft en Endura. Dankzij zijn constante inzet en toewijding creëerden we dit topproduct waar we nog steeds heel trots op zijn.


Bodhi cycling group bib shorts

Of je nu "chef-kledij" van een club met 500 leden bent of met 5 vrienden fietst:

Bodhi helpt je op weg — van start tot finish.

Contacteer ons