NATIONALE FEESTDAG - 21% korting

Superdima liggend 1
  • Home
  • Koersbroek

Alle producten

Elke fietser kent de waarde van een goede fietsbroek. Of het nu tijdens urenlange trainingstochten, intensieve koerskilometers of rustige ritjes op zondagochtend is, dankzij deze bib-short kan je lang in het zadel blijven om met souplesse en elegantie door elk landschap te rijden. Zonder omwegen: als je vaak fietst, wil je absoluut een aantal van deze shorts in je kast.

ZEEM

Ons Bodhi 532 zeem maakt gebruik van "carving technology" waardoor het een anatomische pasvorm voor het hele bekken biedt. Onder de toplaag maken we gebruik van hoog densiteit schuim wat maximaal comfort biedt tijdens ritten van 8h en langer.

DSC7060

ALLESANDRO

Samen met Alessandro ontwikkelde we het Bodhi 532 zeem. Deze Italiaan uit Treviso is de verpersoonlijking van passie voor een product. Dankzij zijn constante inzet en toewijding creëerden we dit topproduct waar we nog steeds heel trots op zijn.

Ontdek onze koersbroek
05 Bodhi 1066 bewerkt INSTA WEBONLY

KLEUREN

Onze koersbroek is ontwikkeld voor dagelijkse trainingsritten door weer en wind. De 4-way stretch stoffen zorgen voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en compressie.

Ontdek de kleuren

Of je nu "chef-kledij" van een club met 500 leden bent of met 5 vrienden fietst:

Bodhi helpt je op weg — van start tot finish.

Contacteer ons
Winkelwagen
Loading...