PACKAGE_EXAMPLE
Bodhi social 29
Bodhi cycling pasmaten
Bodhi cycling teamstore
Bodhi cycling production
PAKKET_BODHICYCLING
Bodhi cycling afterservice crashreplacement
Bodhi cycling afterservice waarom downsize

Etappe 1 – Kies je producten

Bodhi heeft een uitgebreide collectie, voor de wensen van elk type fietser. Er zijn verschillende mogelijkheden om onze collectie te bekijken en te testen. Dat kan op afspraak, via een service point, met een sample box of via video call.

GET STARTED
PACKAGE_EXAMPLE

Etappe 2 – Ons designteam contacteert je

Ons designteam luistert naar jullie inspiratie en ideeën. Bodhi begint telkens met een leeg, wit blad. Alles is dus mogelijk, want we werken zonder templates. Op basis van jullie input ontwerpt het designteam 3 unieke, creatieve en eigentijdse designs. Na jullie feedback zullen we doorgaan met het verfijnen van jullie ideeën tot jullie helemaal tevreden zijn.

Bodhi social 29

Etappe 3 – Pasmaten & maattabel

Wij sturen jullie pasmaten toe. We raden sterk aan om iedereen te laten passen kledij past zodoende hij/zij de juiste maat kan bestellen. Onze size chart kan ook als referentie gebruikt worden.

Bodhi cycling pasmaten

Etappe 4 – Bestellen

Op jullie aanvraag maken we een gepersonaliseerde team store op onze site, zodat de leden direct bij ons kunnen bestellen. Dat is vooral voor jullie tijdsbesparend. Bestel je liever op de traditionele manier, dan kunnen jullie eenvoudig het bestelformulier invullen op onze website. Van zodra de bestelling geplaatst wordt ontvangt u een voorschotfactuur van 50%.

ONTDEK
Bodhi cycling teamstore

Etappe 5 – Productie

De eerste stappen van het proces waaronder design en ontwikkeling gebeuren allemaal in onze hoofdzetel te Antwerpen. Vervolgens gebeurd de confectie en afwerking in onze tweede vestiging in Tunesië. Daardoor hebben we 100% controle over kwaliteit en levertermijn.

Bodhi cycling production

Finish – Ontdek jullie outfits

Showtime! 6 weken na het plaatsen van jullie bestelling is het tijd om jullie splinternieuwe, gepersonaliseerde outfits te showen. Enjoy the ride!

ONTDEK
PAKKET_BODHICYCLING

Afterservice – crash replacement

Een valpartij kan je kit beschadigen. Is je tenue beschadigd? Bestel een nieuwe en je krijgt 50% korting.

ONTDEK
Bodhi cycling afterservice crashreplacement

Afterservice – Jersey downsize deal

Heb je door al dat fietsen een maat kleiner nodig? Je kan eenvoudig een andere maat van hetzelfde design bestellen. Om je inspanningen te belonen, geven we je een korting van 50%.

ONTDEK
Bodhi cycling afterservice waarom downsize