Bestellingen

Bestellen kan vanaf 5 stuks per artikel.

Nabestellen kan vanaf 3 stuks per product.

Na de definitieve goedkeuring van het design en de bevestiging van de maten, dien je rekening te houden met een leveringstermijn van 6 weken.

We sturen je steeds een digitale proefdruk. Een proefdruk op stof kan uiteraard ook. Hou er wel rekening mee dat dit het productieproces zal vertragen, aangezien de effectieve productie pas start na een definitieve bevestiging.

We vragen een voorschot van 50 %, de rest van de factuur dient bij levering betaald te worden.

Design en productie

Je mag zoveel kleuren gebruiken als je zelf wenst. Onze print unit in België print elke bestelling digitaal en kan alle kleuren aan. Bovendien wordt de prijs niet per kleur bepaald.Lever ons de kleuren met Pantone referenties aan of gebruik de kleurenwaaier die we je kunnen toesturen.

Stuur je logo’s en afbeeldingen door in Vector format (.pdf of .eps), dit zorgt voor het scherpste printresultaat.

We hebben 2 eigen productie-eenheden. Onze afdrukeenheid, alsook de afdelingen design, onderzoek en ontwikkeling (R&D) zijn in België, het naaiwerk gebeurt in onze vestiging in Tunesië.

Een volledig design op maat heb je vanaf 150 euro. Ons creatief team neemt telefonisch contact met je op om zo goed mogelijk op je wensen in te spelen. Binnen de 4 werkdagen leveren we 3 unieke voorstellen aan. Je krijgt van ons ook nog twee keer de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen.

We hebben onze producten met veel passie en onderzoek ontwikkeld en zijn er dan ook erg trots op, daarom zetten we ons logo graag op je tenue. Uiteraard zorgen we ervoor dat het Bodhi logo matcht met jullie kleuren en design.

Maten en samples

Voordat je bestelt, wil je natuurlijk zelf de kwaliteit van onze producten ondervinden / ervaren. Dat kan! Op aanvraag sturen we je graag een starterskit.

Onze maattabel is zeer accuraat en zou moeten volstaan. Wil je echter 100% zeker zijn, zenden we je een set pasmodellen. Zo kan iedereen van het team passen en de juiste maat kiezen. Neem contact met ons op zodat we de exacte verzendkosten kunnen berekenen.

Klantenservice

Uiteraard! Neem contact met ons op zodat we de exacte verzendkosten kunnen berekenen.

Een valpartij kan je kit beschadigen. Bestel een nieuwe en je krijgt 50% korting. Let wel, ook hier geldt een minimumbestelling van 3 stuks per product.

Je kan eenvoudig een andere maat van hetzelfde design bestellen. Om je inspanningen te belonen, geven we je een korting van 50%. Let wel, ook hier geldt een minimumbestelling van 3 stuks per product.